Piercing genitálií a sexuální abstinence

Jak dlouho se budu muset obejít bez sexu po aplikaci piercingu do intimních míst?
To samozřejmě závisí především na umístění samotného piercingu. Někdy by byla jakákoliv sexuální abstinence zbytečná, ovšem u některých piercingů to je na několik týdnu skutečně potřeba.

Nejlepší doba pro aplikaci piercingu

Na kdy si mám domluvit vaší návštěvu u sebe doma?
Není žádné období v roce, kdy by nebylo možné provést piercing. To záleží spíš na vašich plánech do budoucna s ohledem na hojení piercingového kanálku. Proto bude vhodnější otázku trochu přeformulovat:
Kdy se mám vyvarovat aplikaci piercingu?

Odhalení piercingu na letišti

Představte si situaci: Jste na letišti, procházíte bezpečnostním rámem a rám vás vypípá. Jediný kovový předmět je váš piercing na intimních místech. Bezpečnostní kontrola na letišti už jde k vám…

Může se to opravdu stát?

Umístění piercingu

Na kterém místě je piercing nejlepší?

Především záleží, co od piercingu očekáváte. V tomhle článku vám představíme základní možnosti kam piercing umístit. Podíváme se na ně z různých úhlů pohledu tak, abyste se mohli co nejlépe rozhodnout.

Bolestivost piercingu

Jak moc mě to bude bolet? Dá se to umrtvit?

Odpověď na tyto otázky je hodně složitá. Záleží především na umístění piercingu, průměru piercingové jehly, ale také na vaší citlivosti.

Péče o piercing

Jak se mám o svůj piercing správně starat?

U nového piercingu je nutná zvýšená hygiena. Vyvarujte se veřejným koupalištím, válení na písčité pláži a podobně. Dokud nebude vpich správně zahojený, pravidelně jej oplachujte slanou vodou.

Odstranění piercingu

Bude možné můj piercing bezpečně odstranit, aniž by po něm zůstaly nějaké následky?

Tuhle otázku by si měl položit každý, než se pro piercing rozhodne. Moc se o tom na internetu nedočtete a tak pro vás píšeme tenhle článek.

Odstrašující případy

Jak to může dopadnout při neodborném propíchnutí části vašeho těla? Co když se o piercing nebudete vůbec starat?

Stačí chvíli hledat na internetu. Tady vkládáme pár fotek pro ilustraci a také proto, abychom vás odradili od hazardování s vlastním zdravím.